divendres, 28 de desembre del 2012

Comunicat de suport als treballadors de IMESAPI en Vaga Indefinida

Els treballadors de Granollers de l’empresa IMESAPI que s'encarreguen del servei de manteniment de l’enllumenat públic de Granollers i de Les Franqueses del Vallès i alhora del manteniment de les dependències municipals de Granollers estan en Vaga indefinida. Desde l'ateneu llibertari els hi donem tot el suport.

 El motiu d’aquesta vaga indefinida iniciada al 4 de desembre
del 2012 és per rebutjar plenament l’ERO temporal que l’empresa vol
imposar empitjorant encara més les condicions de vida i alhora laborals de les companyes i companys d'IMESAPI. Cal tenir ben present, que els argumenten exposats per l’empresa per poder per aplicar l’ERO, com estem acostumats en aquest tipus de conflictes, són inexistents i estan referits als beneficis de l'empresa, ja que la viabilitat dels llocs de treball es completament possible. A més a més, reivindiquen la lluita per recuperar la lluita sindical de qualsevol secció sindical més enllà del sindicalisme "oficial".

Hi ha moltes opcions de solidaritat, com per exemple assistint a les diferents manifestacions que estan realitzant les companyes i companys de la CNT i la CGT de Granollers. CNT ide granollers ha obert una caixa de resistència per mantenir en peu  la Vaga Indefinida. 
Es aquí on l'Ateneu Llibertari de Sabadell vol manifestar la seva solidaritat. Estem organitzant un sopar i un concert on els diners recaptats anirán a la caixa de resistència de les companyes i companys en lluita. Es durà a terme el 29 de desembre del 2012. Us hi esperem a totxs.

P.D: Estem tancant el cartell amb els grups del concert en un parell de dies us informarem.
Si voleu venir al sopar i facilitar-nos la feina alhora de fer-lo us agrairíem que enviéssiu un email a msolerpiol@gmail.com dient quantes persones vindreu al sopar.

La solidaritat és la nostre millor arma. Unió, Acció, Autogestió!

Ateneu Llibertari de Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada